Marts 2020

Atceries pārregulēt savu laikrādi!

Tā kā pavasarī pulksteņa rādītājus griežam uz priekšu, tad pastāv iespējamība nokavēt vilcienu, nevis nāktos stundu gaidīt, kā tas notiek rudenī. Tāpēc pārliecinieties, vai jūsu viedierīces jauno laiku iestata automātiski vai tas jādara manuāli – tāpat kā to veicam, piemēram, sienas pulksteņiem.

No 23. marta vairākām vilciena biļešu kasēm mainīts darba laiks

Ņemot vērā infekcijas slimības COVID-19 izplatību ierobežojošos pasākumus un cilvēku paradumu maiņu, no 2020. gada 23. marta vairākas vilciena biļešu kases visās līnijās ir slēgtas vai tām mainīts darba laiks.

Uzmanību! Aicinājums Rīga-Zilupe 17. marta reisa pl.9.50 pasažieriem

Lūdzam atsaukties Slimību profilakses un kontroles centra aicinājumam pasažierus, kuri 17. martā pl.9.50 no Rīgas devās reisā Nr.806 Rīga-Zilupe 1. vagonā, zvanot uz tālruņa numuru 67271738!

No 24. marta līdz 14. aprīlim atcelti 16 vilcienu reisi

Cienījamie pasažieri, informējam!

Ievēro distanci! Nedrūzmējies! Ievēro drošību!

Saistībā ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī, rūpējoties par sabiedrības drošību un veselību, arī mēs ikvienu pasažieri lūdzam ļoti izvērtēt nepieciešamību izmantot sabiedrisko transportu, pievienojamies aicinājumiem palikt mājās un neapmeklēt sabiedriskas vietas.

Profilaktiskie pasākumi “Pasažieru vilcienā” koronavīrusa izplatības ierobežošanai

Mēs katru dienu rūpējamies, lai mūsu pasažieriem ceļš vilcienā būtu ātrs, drošs un patīkams. Laikā, kad valstī ir izsludināts ārkārtas stāvoklis jaunā koronavīrusa dēļ, vēl vairāk nekā citkārt nodrošinām tīrību, kas garantētu mūsu darbinieku un klientu drošību un veselību. Pastāvīgi sekojam jaunākajai informācijai un ievērojam visus noteiktos piesardzības pasākumus gan “Pasažieru vilciena” darbinieku darba telpās, gan vilcienos.

No 17. marta Valgas vilcieni kursēs no/līdz Lugažiem

Izpildot Ministru kabineta 14.03.2020. grozījumus rīkojumā Nr.103 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" par starptautisko pasažieru pārvadājumu pa dzelzceļu atcelšanu,

Slēgts Klientu apkalpošanas centrs Rīgas stacijā

Saistībā ar straujo jaunā koronavīrusa izplatību, rūpējoties par sabiedrības drošību un veselību, no 14. marta līdz 14. aprīlim ir slēgts AS "Pasažieru vilciens" Klientu apkalpošanas centrs Rīgā, dzelzceļa stacijā.

Rekomendācijas pasažieriem gripas sezonas laikā

Latvijā jaunā koronavīrusa izplatības riski šobrīd ir augsti, un jāņem vērā, ka jebkura sezonālā gripa ir ne tikai akūta un lipīga, bet arī bīstama vīrusu saslimšana, kas var kļūt par iemeslu sarežģītām komplikācijām. Cilvēkiem, nokļūstot vīrusa skartās pilsētās, jāievēro līdzīgi piesardzības pasākumi kā gripas sezonas laikā. Ja parādās kāda no saslimšanas pazīmēm, obligāti jāvēršas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.