Augusts 2022

Papildu vagoni Vienības velobraucienam Siguldā 4.septembrī

4. septembrī Siguldā norisināsies 32. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens.

Plāno izdevīgi savus braucienus vilcienā!

Skola… Tik daudz gaidu, cerību, uztraukumu gan bērniem, gan vecākiem asociējas ar šo vārdu! Katrs mācību gada sākums ir jauna posma sākums skolēna dzīvē, zināšanu pasaulē, jaunas tiesības un pienākumi, sarežģītas un daudzveidīgas attiecības ar pieaugušajiem un vienaudžiem. Katru gadu pirmajā septembrī kopā ar tūkstošiem skolēnu pie rakstāmgalda sēžas arī viņu vecāki. Arī pieaugušie kārto sava veida eksāmenu – tieši tagad, pirms skolas sliekšņa.

No 4. septembra papildu vilciens no Līvāniem

Līdz ar atvaļinājumu perioda beigām un mācību gada sākumu, īpaši domājot par darbaļaudīm un tiem, kuri studē, ievērojot tradīciju, svētdienu pēcpusdienā norīkojam papildu vilcienu uz Rīgu tieši no Līvāniem.

Papildu vilciens 27. augusta naktī no Kauguru svētkiem

27. augustā Jūrmalas pilsēta atkal aicina kopā svinēt svētkus Kauguros. Un svētku apmeklētāju, kuri būs ieradušies no Rīgas puses, ērtībām vakara noslēgumā norīkojam papildu vilcienu

Vilcieni "Prāta Vētras" koncerta Rīgā, Mežaparkā apmeklētājiem

“Prāta Vētras” koncerta Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē apmeklētāju ērtībai esam papildinājuši vilcienu kustības sarakstu ar 4 reisiem – 1 virzienā no Rīgas uz Mangaļiem, 3 atpakaļ.

“Pasažieru vilciens” aicina nepilna gada laikā iegūt profesionālo kvalifikāciju jauno elektrovilcienu vadīšanai

Rīgas Valsts tehnikuma Pieaugušo izglītības centrs ir izsludinājis uzņemšanu profesionālās tālākizglītības programmā “Lokomotīvju saimniecības tehniķis”, kas ir piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm. Tajā vienpadsmit mēnešos ir iespējams apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai pēc kvalifikācijas iegūšanas varētu vadīt jaunos “Pasažieru vilciena” elektrovilcienus. Mācības notiks darba dienu vakaros un sestdienās.

Vilciens uz Rīgu no Operetes festivāla Ikšķilē 12. augustā

4. Starptautiskais Operetes festivāls 12. augustā noslēgsies ar diviem lieliskiem, dzīves krāšņumu apliecinošiem pasākumiem Ikšķiles estrādē - plkst.19.00 izskanēs GALĀ koncerts, bet plkst.22.00 ikviens tiek aicināts uz "Valšu vakaru".

Papildu reisi koncertuzveduma "Dziesma dejo. Deja skan" apmeklējumam

5. un 6. augustā pl.21.30 Mežaparka Lielajā estrādē savienosies divas tradīcijas – dziesma un deja. Koncertuzvedumā "Dziesma dejo. Deja skan" pulcēsies vairāk nekā 6000 dalībnieku no Latvijas un ārvalstīm.

Papildu vilciens pēc ALEX piemiņas koncerta Lielvārdē

"Zvaigznes ceļš" – tāds nosaukums dots koncertam, kas veltīts pērn mūžībā aizgājušā ilggadīgā grupas "Opus Pro" solista ALEX piemiņai un notiks 6. augustā plkst. 20.00 Lielvārdes parkā ("Lāčplēsī"), blakus vēsturiskajām pilsdrupām Daugavas krastā.